Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

Åbro förlänger med AIK

Publicerad: 14 Februari 2011, 11:16
Uppdaterad: 6 December 2015, 15:21

Bryggeriet och fotbollsklubben tecknar ett nytt avtal. Därmed fortsätter Åbro att vara AIK:s huvudsponsor i minst fem år till.


Samarbetet mellan AIK och Åbro har pågått sedan början av 1990-talet och det nya avtalet beskris som det största enskilda sponsoravtalet i AIK Fotbolls historia.

– Vi har tillsammans hittat en bra form för exponering och aktiviteter som passar Åbro väl. De har precis som många andra av våra samarbetspartners identifierat att AIK Fotboll är ett lag som är väl bevakat i media och som har en stor och trogen publik, säger Johan Cederbrant, försäljnings- och marknadschef på AIK Fotboll i ett pressmeddelande.

Åbros logga kommer precis som tidigare bland annat synas på AIK:s matchtröjor.

– AIK är det allsvenska lag som syns mest i medierna. En annan förutsättning för vårt samarbetsavtal med AIK Fotboll är att det är en klubb som både tar ett stort ungdomsansvar och därtill spelar en rolig och vinnande fotboll, säger Henrik Dunge, vd för Åbro i ett pressmeddelande.

Dante Thomsen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.