Gå direkt till textinnehållet
SökKontaktAnnonsera
Prenumerera

PR

3aworldwide väljer Ullman PR

3aworldwide siktar på en byrå per land i Norden. I Sverige väljs Ullman PR som partner.


Publicerad 2015-03-24 12:58

Ämnen i artikeln:

Ullman PR

Dela artikeln:

Patricia Calle är vd på 3aworldwide i Europa:

– Vi hade ett antal byråer att välja mellan. Vi sökte en oberoende byrå som är kreativ och med stor bredd i kundkretsen. Och vi fann efter noggrann analys att Ullman PR var de rätta. Vi välkomnar dem i vårt stora nätverk. Det betyder mycket för alla våra partners att vi nu också är representerade i Sverige, säger hon i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet rankas företaget som nr 175 på Inc Magazines lista över de 500 snabbast växande företagen i Amerika.

– Detta är en framgång för oss eftersom vi har både kunder och prospekts som behöver pr-hjälp i flera länder. Samtidigt som vi kan hjälpa tillväxtföretag i andra länder med pr i Sverige. Men vi trodde vi var för små för att ingå i ett så stort nätverk. Att de valde oss är verkligen kul. Det ger oss en extra kvalitetsstämpel, säger Harald Ullman, huvudägare på Ullman pr, i ett pressmeddelande.

Ullman PR jobbar bland annat med kunder som återfinns i branscher som fastighet, vård, medicinteknik och media.

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.