Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

PR

3aworldwide väljer Ullman PR

Publicerad: 24 mars 2015, 12:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:08

3aworldwide siktar på en byrå per land i Norden. I Sverige väljs Ullman PR som partner.


Ämnen i artikeln:

Ullman PR

Patricia Calle är vd på 3aworldwide i Europa:

– Vi hade ett antal byråer att välja mellan. Vi sökte en oberoende byrå som är kreativ och med stor bredd i kundkretsen. Och vi fann efter noggrann analys att Ullman PR var de rätta. Vi välkomnar dem i vårt stora nätverk. Det betyder mycket för alla våra partners att vi nu också är representerade i Sverige, säger hon i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet rankas företaget som nr 175 på Inc Magazines lista över de 500 snabbast växande företagen i Amerika.

– Detta är en framgång för oss eftersom vi har både kunder och prospekts som behöver pr-hjälp i flera länder. Samtidigt som vi kan hjälpa tillväxtföretag i andra länder med pr i Sverige. Men vi trodde vi var för små för att ingå i ett så stort nätverk. Att de valde oss är verkligen kul. Det ger oss en extra kvalitetsstämpel, säger Harald Ullman, huvudägare på Ullman pr, i ett pressmeddelande.

Ullman PR jobbar bland annat med kunder som återfinns i branscher som fastighet, vård, medicinteknik och media.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Ullman PR

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.