Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Playad Media Group tog hem DI Gasell för tredje året i följd

Publicerad: 7 December 2016, 08:14
Uppdaterad: 7 December 2016, 08:20

Alla goda ting är tre. Fråga bara Playad Media Group som för tredje året i rad kammde hem utmärkelsen DI Gasell.


Ämnen i artikeln:

Playad Media Group

Dagens Industri delar årligen ut DI Gasell till de snabbast växande företagen i Sverige och bara i år belönades runt 900 bolag för sitt arbete. Enligt DI är det 900 bolag som tillsammans under 2016 skapat nästan 20.000 nya jobb.    

– Vi är naturligtvis oerhört stolta över alla våra gaseller. Det är det finaste priset ett entreprenörsbolag kan få, eftersom gasellen endast belönar bolag med en organiskt stark tillväxt med positiva rörelseresultat, säger bolagets styrelseordförande Lars Blomberg, i en kommentar.

PlayAd Media Group grundades 2004 av Tom Sundvik, Patrik Andrén och Fredrik Grahn. Idag har bolaget kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland med totalt ca 50 anställda. PMG är ett digitalt mediebolag med en helhetslösning för online video. Bolaget lanserades i Sverige första gången videoannonsformat online i februari 2009.

PlayAd Media Group blev i och med sin seger det enda mediebolaget som tilldelats den prestigefyllda utmärkelsen DI Gasell tre år i rad.

År 2014 firade DI:s utmärkelse 15 år och på sajten skrev man mer om trenderna med Gassellföretagen.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Playad Media Group

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.