Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Nöjesguiden lanserar Gotlandsupplaga

Publicerad: 8 juni 2017, 13:58
Uppdaterad: 8 juni 2017, 13:58

Från och med i sommar kommer Nöjesguiden att ge ut ett sommarnummer på Gotland. Foto: Region Gotland

Lagom till Almedalsveckan släpper Nöjesguiden en Gotlands-version av sitt magasin.


Det blir första gången Nöjesguiden ger ut ett nummer specifikt för den populära sommarön. Magasinet, som kommer ut i slutet av juni och ska ges ut en gång om året, riktar sig till såväl boende på ön, som turister under sommarsäsongen, enligt ett pressmeddelande.

– När vi en gång i tiden startade Nöjesguiden i Malmö var vi Europas första gratisdistribuerade tidning. Under de 35 år som har gått sedan dess har vi expanderat med editioner i Stockholm, Göteborg och Mellansverige. Att turen nu har kommit till Gotland känns fullkomligt naturligt med tanke med krogtätheten på ön i allmänhet, och Visby i synnerhet, säger Pelle Tamleht, vice vd på Nöjesguiden, i en kommentar.

Innehållet i Gotlandseditionen kommer att utformas på samma sätt som de ordinarie utgåvorna.

– Nöjesguiden Gotland kommer att lotsa läsarna till öns bästa restauranger, hetaste nattklubbar och mest intressanta profiler. Från Bungenäs till Burgsvik, såklart med extra fokus på det som händer i och kring Visby, säger tidningens chefredaktör Jenny Nordlander.

Mikaela Åkerman

Mikaela.Akerman@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.