Nöjesguiden lanserar Gotlandsupplaga

2017-06-08 15:58  
Från och med i sommar kommer Nöjesguiden att ge ut ett sommarnummer på Gotland. Foto: Region Gotland

Lagom till Almedalsveckan släpper Nöjesguiden en Gotlands-version av sitt magasin.

Det blir första gången Nöjesguiden ger ut ett nummer specifikt för den populära sommarön. Magasinet, som kommer ut i slutet av juni och ska ges ut en gång om året, riktar sig till såväl boende på ön, som turister under sommarsäsongen, enligt ett pressmeddelande.

– När vi en gång i tiden startade Nöjesguiden i Malmö var vi Europas första gratisdistribuerade tidning. Under de 35 år som har gått sedan dess har vi expanderat med editioner i Stockholm, Göteborg och Mellansverige. Att turen nu har kommit till Gotland känns fullkomligt naturligt med tanke med krogtätheten på ön i allmänhet, och Visby i synnerhet, säger Pelle Tamleht, vice vd på Nöjesguiden, i en kommentar.

Innehållet i Gotlandseditionen kommer att utformas på samma sätt som de ordinarie utgåvorna.

– Nöjesguiden Gotland kommer att lotsa läsarna till öns bästa restauranger, hetaste nattklubbar och mest intressanta profiler. Från Bungenäs till Burgsvik, såklart med extra fokus på det som händer i och kring Visby, säger tidningens chefredaktör Jenny Nordlander.

Mikaela Åkerman

Kommentarer

Välkommen att säga din mening på Dagens Media.

Principen för våra regler är enkel: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. Alla kommentarer modereras efter publiceringen av Dagens Media eller av oss anlitad personal.

  Kommentarer

Läs även

Åsikter & debatt