Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Niclas Breimar blir vd på Poppius

Publicerad: 7 Juni 2016, 11:55
Uppdaterad: 7 Juni 2016, 12:03

Tidigare chefredaktören på Mitt-i blir ny vd och rektor på Poppius journalistskola.


Niclas Breimar tillträder i augusti som rektor och vd för Poppius Journalistskola och Poppius Utbildning AB. Han ersätter Annicka Flovin, som lämnar skolan efter drygt 8 år.

- Poppius har en värdegrund jag delar. En unik grundtanke att ge fler chansen till en väg in i journalistiken, sätta dem i centrum och utbilda dem till kompetenta och ansvarsfulla journalister. Eftersom journalistiken är i full gång att flytta in i helt nya sammanhang ser jag också goda möjligheter att hitta nya marknader och därmed öka omsättning och lönsamhet, säger tillträdande rektorn och vd:n Niclas Breimar, i ett pressmeddelande.

Niclas Breimar kommer närmast som chefredaktör från Lokaltidningarna Mitt i Stockholm, där han varit i 18 år. För drygt två år sedan köptes Mitt i koncernen av riskkapitalbolaget Segulah. Sedan dess har stora omorganiseringar skett på tidningsföretaget. En ny vd har tillsatts och man har gjort offensiva satsningar både digitalt och i printutgåvan.

 

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.