lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Till minne av Peter Callius

Publicerad: 26 januari 2022, 09:44

Peter Callius har gått bort efter en tids sjukdom.

Det är med stor sorg vi vill informera om att vår vän och kollega Peter Callius har lämnat oss. Peter har varit sjuk en tid och somnade in i söndags natt omgiven av sin familj, skriver kollegorna på Kantar Sifo.

Ämnen i artikeln:

Sifo

Peter har alltid varit en positiv kraft inom Kantar Sifo och vi är otroligt många, såväl kunder och medarbetare i Sverige som runt om i världen, som kommer att sakna honom.

Genom åren har Peter haft olika roller på Kantar Sifo, totalt sett 27 år av hans yrkesliv kom att spenderas här. Han har alltid brunnit för vår medieaffär och våra kunder, i en ständig strävan att leverera världens bästa medieundersökning. Han var en person som sällan var på kontoret och han älskade att möta människor. Lyckligast var han när han fick gå från kund till kund, möten och förhandlingar. Att ta del av och diskutera nya perspektiv, tankar och idéer, det var del i hans livsluft.

Peter var alltid redo att gå upp på scen, hålla en utbildning, briljera med sin kunskap och sin charm. De priser han kommit hem med från olika scener världen runt är otaliga.

Vi vet att vi är många som kommer sakna honom, och det tomrum han lämnar inte bara hos oss utan för en hel bransch blir stort. Alla våra tankar går nu till Alexandra och barnen. Vi kommer att minnas Peter med stor värme och saknad.

Kollegorna och vännerna på Kantar Sifo

 

LÄS OCKSÅ: Daniel Collin: ”Peter Callius var en föregångare och förebild”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev