Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Tiktok öppnar säkerhetskontor i Dublin

Publicerad: 27 juli 2021, 11:34

I ett pressmeddelande uppger Tiktok att man öppnar ett Fusion Centre i Dublin, Irland. Genom samarbete med kontoret i Washington DC, USA, ska centret kunna upptäcka säkerhetshot i realtid.


Ämnen i artikeln:

Tiktok

– Det är avgörande att globala techföretag spelar en central roll för att säkerställa sina användares säkerhet, kommenterar Irlands vice premiärminister samt näringslivs-, handels-, och sysselsättningsminister Leo Varadkar i pressmeddelandet.

Irland är redan i dag en bas för flertal säkerhetsfunktioner, som till exempel European data privacy and data protection teams. 

– Säkerhet är av högsta prioritet och vår globala säkerhetsorganisation arbetar så att personer i team runtom i världen alltid är fokuserade på att skydda människors information – och för att se till att vi kan förutse och ligga steget före säkerhetshot, säger Roland Cloutier, global säkerhetschef på Tiktok, enligt pressmeddelandet.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tiktok

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News