Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Therese Lindström till Storytel: ”Jag är en storyteller i själ och hjärta”

Publicerad: 30 april 2019, 08:14

Storytel rekryterar Therese Lindström som tidigare varit PR-ansvarig på Discovery.


Ämnen i artikeln:

Birka CruisesDiscovery

Therese Lindström kommer närmast från rollen som kommunikatör på Birka Cruises - en tjänst hon nu lämnar för en nyinrättad roll som Communications Specialist på Storytel Sverige. Hon har även tidigare varit PR-ansvarig för de svenska underhållningsprogrammen på Kanal 5 och Dplay, samt har i bagaget med sig 14 år som reporter på nyhetsbyrån TT.

I nya rollen på Storytel ligger att strategiskt och operativt driva PR för titlar som ligger under Storytels förlagsverksamhet Storytel Publishing. Therese Lindström kommer även utveckla och driva B2B-kommunikationen från Storytel Publishing som helhet.

- Storytelling har alltid varit min drivkraft och passion. Det var det som fick mig att skriva känslosvallande novelltävlingsbidrag i tonåren, det var det som gjorde att jag sökte mig till journalistiken och det var det som så småningom ledde mig till tv-branschen. Jag är en storyteller i själ och hjärta, och att få ansluta till Storytels innovativa och banbrytande drömfabrik på Riddarholmen är som att komma hem, säger Therese Lindström i ett pressmeddelande.

Storytel grundades i Sverige 2005 och har de senaste tre åren expanderat utomlands. I början av april lanserades Singapore som den 16:e Storytel-marknaden. Ytterligare etableringar i Tyskland och Brasilien är aviserade för 2019.  

Dan Panas, Head of Communications på Storytel:

- Storytels kommunikation och PR är i ständig utveckling och växer - precis som hela företaget och den stora folkrörelse som tagit ljud- och e-boken till sitt hjärta och gjort dem till en del av sitt vardagsliv. Att tillfredsställa allmänhetens nyfikenhet och våra kunders behov varje timme, varje dag kräver förstås engagerad, tydlig och lyhörd kommunikation och storytelling av högsta klass. Vi hälsar Therese varmt välkommen till oss. Hon är en härlig person och hennes gedigna erfarenhet och känsla för starkt innehåll och slagkraftig kommunikation blir värdefulla tillskott för oss.

Therese Lindström börjar jobba på Storytels PR-och kommunikationsavdelning den 15 maj.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Birka CruisesDiscovery

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News