Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag13.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Stefan Melesko: ”En återgång till det normala är utesluten”

Publicerad: 7 Juli 2020, 05:41

Vi kommer att få fler samgåenden, och i snabbare takt, i synnerhet mot bakgrund av de ovan redovisade intäktstappen, skriver Stefan Melesko.

Foto: Janne Næss / Getty Images

Siffrorna talar sitt tydliga språk. Situationen är allvarlig för alla medier. Och även om de klarar sig ur coronakrisen så väntar en ny verklighet. Det är långt ifrån säkert att beteendemönstren återgår till det gamla, skriver medieforskaren Stefan Melesko.


Ämnen i artikeln:

coronavirusetMMSIRM

Den nuvarande coronakrisen har fått och kommer att få stora effekter på den ekonomiska aktiviteten i samhället. Permitteringar, arbetslöshet, nedstängning av vissa samhällssektorer, minskad utrikeshandel, förändrade konsument- och köpbeteenden, ändrade

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

coronavirusetMMSIRM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.