Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag13.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Omnis post-corona-beslut: ”De som vill får arbeta på distans”

Publicerad: 13 Juli 2020, 12:31

”Kanske behåller vi det så för all framtid, det får höstens test avgöra”, säger Omnis chefredaktör Markus Gustafsson om möjligheten till distansarbete. Även inom moderkoncernen Schibsted och på Bonnier News tittar man över framtidens arbetssätt.

Schibsted och Bonnier utforskar fördelarna med distansarbete – och i höst, samt en bit in i 2021, kan Omnis personal jobba varifrån de vill: ”Det har alltid varit min dröm att få sitta bland risfälten på Bali och distansarbeta”, säger chefredaktören Markus Gustafsson.


Ämnen i artikeln:

coronavirusetOmniBonnier NewsSchibsted

Omnis två redaktioner var bland de första svenska som började arbeta hemma i samband med coronavirusets utbrott. Den 11 mars var de cirka 25 journalisterna på Schibsted-varumärket installerade och klara

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.