Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag22.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Boken handlar om hur motstånd föds och att lära sig stå upp för sig själv, säger Cissi Wallin: ”De här åren har kostat jättemycket, men också fungerat som en total cellförnyelse”.

Foto: Jezzica Sunmo

Nya boken kan ge Cissi Wallin fängelse: ”Svindlande såklart”

Snart släpps boken som fick hennes förlag att i sista ögonblicket backa ur samarbetet – av rädsla för fängelsestraff. Cissi Wallin berättar om varför hon trots allt ger ut sin bok, om hur Metoo svärtat ner hennes bild av mediebranschen – och om konflikten med Gardet.

Publicerad: 31 Juli 2020, 10:11

Janne Naess

Reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Medieprofilen Cissi Wallin har en rad turbulenta år bakom sig. Instagraminlägget om Fredrik Virtanen, som hon anklagar för våldtäkt, blev hösten 2017 startskottet för ett svenskt Metoo. En rörelse som

Få hela storyn –

starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Vårt exklusiva magasin

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 5 995 kr/år (ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material och vårt magasin. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har då möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

Cissi Wallinmetoo

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.