Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Ny chef för Viasat

Publicerad: 24 oktober 2018, 07:31
Uppdaterad: 24 oktober 2018, 07:35

Bild 1/2  Mahmoud Mustapha blir ny chef för Viasat.

Mahmoud Mustapha tar över Sahar Kupersmidts roll som chef för Viasat.


Ämnen i artikeln:

NENT GroupViasat

Mahmoud Mustapha har utsetts till ny chef för Viasat. Därmed efterträder han Sahar Kupersmidt som tar klivet upp inom Nent Group-koncernen, då hon tar sig an en nyinrättad roll som SVP & head of Nordic DTH TV. 

Mahmoud Mustapha kom till Viasat 2014 och arbetade då som CRM manager, sedan har han avancerat till chef för produkt och kundupplevelse. 

– Mahmoud har med sin erfarenhet och förståelse för Viasats kunder, produkter och affär tillsammans med Sahar varit instrumentell i Viasats framgångar de senaste åren, inte minst inom fibermarknaden. Sedan 2016 har Viasat kraftigt expanderat sin bredbandssatsning och det har lett till en mycket stark position som leverantör av bredband- och tv i öppna nät där vi fortsätter växa snabbare än marknaden, säger Jonas Gustafsson, tf vd för Nent Group Sverige, i ett pressmeddelande. 

Mahmoud Mustapha: 

– Det har varit ett rent nöje att få arbeta tillsammans med Sahar under de senaste åren och det är med stor ödmjukhet och stolthet jag tar över stafettpinnen och ansvaret för Viasats svenska affär. 

Mahmoud Mustapha tillträder sin nya tjänst omedelbart och blir ansvarig för cirka 85 medarbetare. Samtidigt tar han även plats i Nent Groups svenska ledningsgrupp och rapporterar till tf vd Jonas Gustafsson. 

Han kommer även ingå i den nordiska ledningsgrupp för satellitaffären som nu tillsätts under Sahar Kupersmidts ledning.  

– Det är alltid roligt när våra medarbetare går vidare till tyngre roller inom bolaget. Jag vill tacka Sahar för hennes fantastiska insats för Viasat Sverige och önska henne varmt lycka till i sin nya nordiska roll, liksom önska Mahmoud lika varmt välkommen till sin nya roll och till den svenska ledningsgruppen, säger Jonas Gustafsson.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NENT GroupViasat

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev