söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

"Kissie" överväger att sluta

Publicerad: 1 februari 2017, 13:10

"Det vore skönt att slippa kritiken", skriver Kissie i ett inlägg på sin blogg.

Ämnen i artikeln:

BloggareKissieTournKonsumentverketInfluencer

Janne Næss

janne.naess@dagensmedia.se


Bloggaren Alexandra Nilsson, mest känd som "Kissie" överväger att lägga ner, berättar aftonbladet.

I ett inlägg beskriver bloggaren hur hon umgås med tanken på att efter 10 år att lämna bloggvärlden bakom sig:

”Jag ifrågasätter om jag faktiskt är lämpad för denna värld. Jag tvivlar inte på att jag var det för några år sedan, men nu vet jag inte om det fortfarande är så.”

Kissie, som har en av Sveriges största bloggar, förklarar hur hon stått och stampat på samma ställe under en lång tid, och hur hon upplever att hon inte tar sig framåt:

”Jag kanske känner mig så pressad och stressad för detta bara inte längre är jag? Det kanske är så enkelt. För varför annars straffas jag med att bli stämd bland annat? Varför går jag bakåt när jag gräver så förbaskat hårt som jag bara kan? Livet är inte lätt och enkelt, men jag tror inte det ska kännas såhär heller.”

I januari åkte Kissie på skatteböter, som Dagens Media berättat om. Hon har även – tillsammans med influencernätverket Tourn – nyligen stämts av Konsumentverket, som testar den nuvarande marknadsföringslagen och på senare tid riktat allt mer fokus på marknadsföring i bloggar och sociala medier.

Kissie avrundar blogginlägget med att ingenting är bestämt, men att det vore skönt att slippa kritiken:

”Men vet ni vad som känns skönt? Att jag slipper förklara det för massa dömande människor. Att det kan få ge fel, åt fel håll utan att halva Sverige vet om det. Att jag kan leva med det själv.”

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev