fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Hotet mot media och coronabevakningen diskuteras på NMW i dag

Publicerad: 10 februari 2021, 06:20

Cilla Benkö, vd på SR, ger sin syn på hotet mot media och public service.

Foto: Mattias Ahlm

NMW, Norrbotten Media Week, arrangeras 9-12 februari digitalt. Idag håller Cilla Benkö en dragning om hotet mot media och public service, och mediernas hantering av pandemin diskuteras.

Ämnen i artikeln:

Norrbotten Media WeekCilla BenköNorr Media AB

RDM

Redaktionen Dagens Media


NMW2021 direktsänds via sajten norrbottensaffarer.se och är med anledning av pandemin gratis.

– Tack vare vårt samarbete med Norr Media kommer vi kunna sända en del av NMW 2021 live via Norrbottens Affärer som finns som en del av Kuriren, NSD, PT och Norrans sajter. Vi kommer att dela sändningen gratis så att alla som vill kan ta del av seminarierna den 10 februari. Det känns som ett verkligt lyft, säger Fredrika Johansson, verksamhetschef på Kulturcentrum Ebeneser, till norrbottensaffarer.se.

Idag klockan 13-16 deltar Linda Nilsson, vd på Komm och Ulla-Karin Barret, varumärkesstrateg och projektledare, som diskuterar världens bästa reklam. Därefter  ger SR:s vd Cilla Benkö sin syn på hotet mot media och public service, och Fredrik Svedjetun, chefredaktör på Resumé och Dagens Media diskuterar mediernas hantering av pandemin med Mats Ehnbom, vd på Norr Media. 

Andra som deltar är Sven Björklund, komiker i Mammas nya kille/Klungan samt Jakob Hellman, artist och låtskrivare. Moderator är Malin Winberg.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev