Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Hon blir kommunikationschef på Schibsted Growth

Publicerad: 21 december 2018, 07:34

Dora Streiffert Tolstoy går från Trigger till Schibsted Growth.

Schibsted Growth tillsätter en kommunikationschef. I rollen ingår både kommunikation och verksamhetsutveckling.


Ämnen i artikeln:

Schibsted

Ny kommunikationschef på Schibsted Growth är Dora Streiffert Tolstoy. Hon kommer närmast från rollen som vd på Trigger Stockholm och har enligt ett pressmeddelande över 20 års erfarenhet av kommunikation och varumärkesutveckling.

I rollen som kommunikationschef på Schibsted Growth ska hon både jobba med investmentdelen av koncernen, samt de olika portföljbolagen som Compricer, Prisjakt och Lendo.

Dessutom ska Dora Streiffert Tolstoy ingå i ledningsgruppen.

– Att arbeta med våra fantastiska entreprenörer tillsammans med teamet här på Growth är verkligen jättekul. Men lika viktigt är ju att lyfta Schibsteds erbjudande som investerare bland startups. Vi tillför inte bara finansiella medel utan kan ge så mycket mer genom våra medier och effektiv marknadsföring på våra marknadsplatser, exempelvis Blocket. Startups är ofta i stort behov av rådgivning och expertkunskap också, där vi kan komma in, säger Dora Streiffert Tolstoy, i pressmeddelandet.

Madeleine Nilsson

Reporter

madeleine.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Schibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.