Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Everysport Media i samarbete med UFC

Publicerad: 2 Maj 2019, 12:39

Alexander Gustafsson möter Anthony Smith i Globen i sommar.

Foto: Josh Hedges

Everysport Media Group blir strategisk partner till UFC inför nedslaget i Stockholm då Alexander ”The Mauler” Gustafsson möter Anthony Smith.


Som ny kommersiell partner  ansvarar Everysport Media Group (ESMG) bland annat för UFC:s PR och marknadskommunikation i samband med sommarens gala i Globen. Tidigare har  ESMG-koncernen ett nära samarbete med sportorganisationer som NHL och Svensk Elitfotboll.

ESMGs Head of Media, Max Andersson, kommenterar samarbetet i ett pressmeddelande:

– UFC är en av världens största sportorganisationer och vi ser nu fram emot att samarbeta och fortsätta att etablera UFC och MMA i Sverige. Det känns självklart jättekul att UFC väljer oss som partner. Det är ett naturligt steg för ESMG att vara en affärsutvecklande partner direkt mot ligor och sportorganisationer, där vi kommer se fler samarbeten av den här typen framöver.

UFC Stockholm blir organisationens sjätte event i Sverige och hålls i Globen den 1 juni.

– Vi är glada att vara tillbaka på den nordiska marknaden med galan i Ericsson Globe. UFC vill fortsätta växa på den svenska marknaden, därför blir partnerskapet med ESMG en nyckel för oss. ESMG har erfarna personer som har jobbat med UFC förut som kommer hjälpa oss att fortsätta växa på marknaden, säger UFCs kommunikationschef Victoria Coghlan.

Janne Naess

Reporter (Föräldraledig)

janne.naess@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.