Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Cure Media anställer tre

Publicerad: 21 februari 2019, 12:21

Som del i Cure Medias expansion rekryterar bolaget tre nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

influencerInfluencer marketing

På grund av ökad efterfrågan av Cure Medias tjänster plockar influencer marketing-bolaget in tre nya medarbetare. 

Sanna Persson rekryteras till rollen som marketing manager. Tidigare har hon arbetat på digitala B2B-byrån Business Reflex där hon arbetat som digital strateg och drev podden "Marknadscoacherna". 

Oscar Rengfelt går in som client manager, senast kommer han från rollen som senior account manager på Dagens Industri. 

Även Sonja Annersten tillsätts som ny client manager och lämnar därmed tjänsten som senior sales consultant på pr-plattformen Notified. 

– Fantastiskt roligt att Oscar, Sonja och Sanna väljer Cure Media. De delar vår syn att den mest effektiva marknadsföringen är när vi hör det från någon vi litar på och aktivt valt att hämta inspiration från. Med duktiga människor i teamet fortsätter vi att skapa ännu bättre förutsättningar för marknadsförare att använda influencer marketing som en naturlig del av sin strategi, säger Sam Foroozesh, vd på Cure Media, i ett pressmeddelande. 

Cure Media planerar även en expansion under våren och har planer på att rekrytera landschefer för både den brittiska och tyska marknaden. 

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News