söndag24 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Annie Lööf inleder SvD:s nya intervjuserie i påsk

Publicerad: 13 april 2017, 05:35

Annie Lööf (C) intervjuas av Carolina Neurath i påskavsnittet. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD

SvD har värpt ett påskägg för de som gillar politik och näringsliv. En ny intervjusatsning med Carolina Neurath – där avsnitten kan ta slut snabbare än påskmusten.

Ämnen i artikeln:

Carolina NeurathAnnie Lööf

MA


Intervjuserien rattas av SvD:s näringslivsreporter Carolina Neurath som i runt tre minuter långa videos, med ett specifikt ämne eller en frågeställning i centrum, möter aktuella och debattvilliga politik- och näringslivsprofiler.

– Det här är ett spännande och kondenserat format med spännande gäster. Det blir rappt och rakt med mjuka och hårda frågor. Och med aktualiteter varvade med tillbakablickar, säger Carolina Neurath i en kommentar.

Det blir rakt-på-ämnet-intervjuer utan långa preludier, enligt SvD. Det korta och rappa formatet är tänkt att passa de nya digitala medievanorna där tittaren drar vidare redan efter några sekunder om det inte upplevs som intressant.

I den första delen träffar Carolina Neurath Centerpartiets partiledare Annie Lööf för en intervju om hennes ledarskap, om flytthot från svenska techbolag och om hon ser sig själv som statsminister.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev