Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Amie Bramme Sey blir ny kolumnist på Aftonbladet

Publicerad: 18 februari 2019, 09:37

Amie Bramme Seys första kolumn i Aftonbladet kommer att publiceras tisdagen den 19 februari.

Foto: Press

Amie Bramme Sey är Aftonbladets nya kolumnist. "Den målgrupp jag representerar och når ut till bär på viktiga erfarenheter av samhället som jag upplever ofta hamnar i skymundan", säger hon.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Amie Bramme Sey har sedan 2015 jobbat med olika projekt på Aftonbladet nu blir hon fast kolumnist på tidningen. Tidigare har hon profilerat sig i både Aftonbladet Morgon och som programledare i Svenska Hjältar-galan. 

– Amie är en person som jag upplever passar perfekt in i ett modernt, digitalt mediehus. Hon har en förmåga att hantera olika medieuttryck. Det ska bli väldigt spännande att följa henne som kolumnist, säger Aftonbladets redaktionschef Karin Schmidt Hellsing i ett pressmeddelande. 

Amie Bramme Sey hoppas kunna bli den röst hon upplever saknas inom svensk journalistik.

– Den målgrupp jag representerar och når ut till bär på viktiga erfarenheter av samhället som jag upplever ofta hamnar i skymundan. Journalistiken ska spegla det svenska samhället, men utanför mediehusen möts man av en mångfald som sällan återfinns på redaktionerna. Aftonbladet är en perfekt plattform för att nå ut till folk över hela landet för att diskutera, mötas och lära oss av varandra, säger Amie Bramme Sey i pressmeddelandet. 

John Söderberg

Reporter

john.soderberg@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.