Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Aller media satsar på unga bloggmammor

Publicerad: 5 juni 2019, 09:52

Idman Keynan, Ellinor Bjurström och Asabea Britto blir nya bloggare på Baam.

Aller media vill förstärka influenceraffären genom att fokusera på unga och moderna mammor. Tre nya bloggare rekryteras till sajten Baaam.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Baams nya bloggtrio består av av Ellinor Bjurström, småbarnsmamma och känd från TV 3:s ”Unga mammor”, Asabea Britton, barnmorska och instagramprofil samt Idman Keynan som bloggar om mode och beauty.

– Baaam vänder sig till unga kvinnor, en målgrupp vi pratar med dagligen i vårt digitala universum. Därför behöver vi också röster och ambassadörer som rör sig lika sömlöst över kanalgränserna som vi. Att knyta till oss moderna profiler som speglar våra läsares intressen och värderingar är oerhört viktigt, den här rekryteringen är en perfekt spegel av vår publik och vi är extremt stolta, säger Baams chefredaktör Jennie Sandberg i en kommentar. 

– Det här är helt rätt plattform för mig att växa på som varumärke och person, säger Ellinor Bjurström i en kommetar. 

Även Asabea Britton ser fram emot samarbetet:

– Jag ser verkligen fram emot att utveckla det jag redan gör på Instagram i bloggformat, säger Asabea Britton, som fått uppmärksamhet för sina bilder och raka svar kring graviditet och kvinnohälsa.

Philip Wallin

Reporter

philip.wallin@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.