söndag2 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Mårten Forslund går till Nice one

Publicerad: 7 april 2017, 10:09
Uppdaterad: 7 april 2017, 10:13

Mårten Forslund blir chef på Nice one. Foto: Nice one

Nice one rekryterar från Zodiak - Mårten Forslund blir ny kommersiell chef med fokus på erbjudanden mot nya plattformar, innehåll och varumärkesarbete.

Ämnen i artikeln:

Nice Entertainment GroupZodiak

JN


Mårten Forslund  rekryteras av Produktionsbolaget Nice one, där han kommer att arbeta med att utveckla Nicegruppens erbjudanden. Närmast kommer han från produktionsbolagskoncernen Banijay zodiak, där han startade utvecklingsbolaget Zodiak factory. Han har även varit digitalt ansvarig på reklambyrån Lowe Brindfors och kundansvarig projektledare på reklambyrån Farfar.

– Nice ones datadrivna utvecklingsprocess – som bottnar i en gedigen målgruppsanalys – är något som många pratat om länge. Här är de föregångare och det lockade mig. Det ger oss möjlighet att utveckla målgruppsrelevanta originalformat och är ett arbetssätt som många marknadsavdelningar kommer känna sig trygga med, i takt med att contentbranschen mognar och budgetarna växer, säger Mårten Forslund i ett pressmeddelande.

Enligt Nice Ones vd Anna Hammerlid är rekryteringen av Mårten Forslund ett naturligt steg för produktionsbolaget, eftersom efterfrågan på premiuminnehåll ökar och eftersom nya digitala aktörer etablerar sig som beställare av originalinnehåll till sina plattformar.

Mårten Forslund tillträdde sin nya tjänst som kommersiell chef den 3 april.

 

 

 

 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev