Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Magnus Kepinski ny vd på förlaget Nordiske Medier

Publicerad: 28 Februari 2018, 12:38
Uppdaterad: 28 Februari 2018, 12:43

Magnus Kepinski tillträder rollen som vd för Nordiske Medier Stockholm.


Magnus Kepinski utses till ny vd för B2B-förlaget Nordiske Medier Stockholm, tidigare Mentor Communications. Därmed efterträder han David Hindfelt som vd.

Magnus Kepinski har sedan augusti förra året haft en roll som försäljningsdirektör på Nordsike Medier Stockholm, tidigare har han även varit försäljningschef på både Metro och SF Media.

– Det känns både utmanande och kul, jag är givetvis glad över förtroendet, säger Magnus Kepinski om den nya posten.

Vad ser du för nya utmaningar i rollen som vd?

– Mycket handlar om att fortsätta utveckla försäljningen och försäljningsavdelningen, men även titta på nya produkter och digitaliseringen, säger han och fortsätter:

– Det som är kul med bolaget är att det är korta beslutsvägar, det händer saker hela tiden och det finns mycket att ta tag i. Det påminner om mina tidigare roller och jag trivs väldigt bra på sådana ställen.

Totalt ingår 23 titlar i Nordiske Mediers svenska verksamheten som är baserad i Lidingö och Helsingborg. Magnus Kepinski tillträder sin nya tjänst den 1 mars.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.