söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Knutsson och Wegerup till Moderaterna

Publicerad: 30 januari 2017, 10:21
Uppdaterad: 30 januari 2017, 10:23

Stampens kommunikationschef och Aftonbladets profilerade journalist värvas till Moderaternas kommunikationsavdelning.

Ämnen i artikeln:

Hampus KnutssonModeraterna

VE

Viktor Ek

viktor.ek@dagensmedia.se


Moderaterna värvar tungt i kampen om att ta tillbaka regeringsmakten 2018.

Anders Edholm blir ny biträdande partisekreterare, Hampus Knutsson ny kommunikationschef och Jennifer Wegerup anställs vid kommunikationsavdelningen när Moderaterna förstärker organisationen.

– Moderaterna utvecklar och förstärker nu vår organisation för att lägga grunden för en valseger 2018. Sverige behöver en ny regering för att få landet på rätt kurs igen och vi söker väljarnas stöd för en alliansregering. Var och en av rekryteringarna kompletterar oss och tillför erfarenhet, kunskap och energi, säger Moderaternas partisekreterare Tomas Tobé i ett pressmeddlande.

Anders Edholm kommer senast från Svenskt Näringsliv. Hampus Knutsson har sedan slutet av 2015 varit kommunikationschef på Stampen.  

– Jag ser fram emot rollen och att lära känna medlemmar, förtroendevalda och kollegor i hela landet. Kommunikationsavdelningen har ett viktigt uppdrag att stärka det stora engagemang som finns och hjälpa till med verktyg så att fler kan kommunicera mer med människor om Moderaternas politik, säger Hampus Knutsson i en kommentar.

Jennifer Wegerup lämnar nu Aftonbladet efter 14 år på tidningen.

– Jag har alltid varit intresserad av politik och skrivandet är min stora passion och i den här rollen får jag göra båda. Det känns perfekt att kunna utnyttja min kunskap i en ny miljö. Är det något alla år som journalist lärt mig så är det också att lyssna på folk och jag ser fram emot att få arbeta för våra väljare. Målet är att bidra till att vi får en alliansregering med Anna Kinberg Batra som statsminister, säger Jennifer Wegerup i en kommentar.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev