Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Hon blir chef för Mitt i Studio

Publicerad: 24 januari 2018, 14:19
Uppdaterad: 24 januari 2018, 14:26

Camilla von Otter rekryteras som chef för Mitt i:s nya affärsområde.


Ämnen i artikeln:

Mitt i

Camilla von Otter har tidigare varit ansvarig för Forma Contract och chefredaktör på Vi i Villa. Närmast har hon arbetat som fristående redaktionell konsult och har innan dess jobbat med contentsatsningen inom Bonnier Magazines & Brands.

När hon nu rekryteras till Mitt i blir det i rollen som ny affärsområdeschef på Mitt i Studio.

– Mitt i:s starka förankring i människors vardag är viktigare än någonsin. Det känns därför spännande att utveckla innehållsaffären och koncept just för den lokala marknaden, säger hon i en kommentar.

Mitt i Studio är ett resultatet av lokaltidningens arbete med konceptlösningar och redaktionella annonser. Det nya affärsområdet ska vidareuteckla tidningens redaktionella kommunikation i print, digital och rörlig för tidningen.

Maria Croon, vd för lokaltidningen Mitt i Stockholm:

– Vi märker en ökad efterfrågan för Mitt i som kanal. Att kombinera vanlig annonsering med annonser i artikelform och redaktionell kommunikation är också något som efterfrågas. Därför förstärker vi annonserbjudandet genom satsningen på Mitt i Studio, säger hon i ett pressmeddelande.

Simon Nilsson

simon.nilsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mitt i

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.