Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Henning Wideberg till Offside Press

Publicerad: 3 augusti 2017, 12:52
Uppdaterad: 3 augusti 2017, 13:06

Henning Wideberg lämnar Nöjesguiden för Offset

Offside Press norpar sin nya marknads- och försäljningschef från Nöjesguiden. "Ett drömuppdrag, och redaktionellt finns det inte mycket mer att önska", säger Henning Wideberg.


Ämnen i artikeln:

Offside PressNöjesguiden

Under augusti tillträder Henning Wideberg sin nya tjänst som marknads- och försäljningsansvarig på Offside Press. Han kommer senast från Nöjesguiden där han varit marknadsansvarig för Göteborg.

Offside Press befinner sig i ett expansivt skede, och växer inom bland annat event, konsultverksamhet och bokutgivningar som ofta är kopplade till de egna titlarna, skriver Offside Press i ett pressmeddelande.

– Vi ser att både läsare och annonsörer fortsatt efterfrågar magasinen – men att de också söker andra sätt att mötas och utvecklas, säger Offside Press vd Anna Falck.

– Allt sådant här kräver nytänkande, och ett djupare samarbete med olika samarbetspartners. Henning har visat på Nöjesguiden att han är bra på att bygga samarbeten, och på att få dem att fungera och utvecklas över lång tid. Den kombinationen gillar vi.

Henning Wideberg:

– Att få utveckla och sälja Offside Press kvalitetsmagasin och alla kreativa kringverksamheter är ett drömuppdrag. Redaktionellt finns det inte mycket mer att önska – så nu är det upp till mig att hitta nya annonsörer och partner som vill följa med oss in i framtiden. Under mina 13 år på Nöjesguiden har annonsmarknaden förändrats radikalt. Min strategi har sedan länge varit att utveckla kringverksamheter som event och kundaktiviteter, och att bygga långsiktiga samarbeten. Det har gjort tidningen oumbärlig för många annonsörer. Jag hoppas och tror att mitt arbetssätt kommer att gynna Offside Press också. Som bonus får jag arbeta sida vid sida med ett riktigt gött gäng, det ser jag fram emot.

Samtidigt som Henning Wideberg tillträder flyttar Offside Press till nya och större lokaler – i kulturhuset Lagerhuset i Göteborg. Även Nöjesguiden satsar i Västsverige, där de nyligen köpte Djungeltrumman av Stampen – som Dagens Media rapporterat om.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Offside PressNöjesguiden

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.