Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag06.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Här är nya Veckans Nu

Publicerad: 17 Maj 2017, 06:35
Uppdaterad: 17 Maj 2017, 06:35

Nya Veckans Nu. Foto: Press

Veckans Nu och Hänt Bild har slagits ihop. "Tidningen har fått en utseendemässig uppfräschning", säger tidningens titelansvariga Bella Hansson.


Som Dagens Media tidigare berättat så slås Veckans Nu och Hänt Bild samman.

Imorgon torsdag den 18 maj ges det första sammanslagna ut. De båda titlarna har tidigare getts ut varannan vecka men den nya produkten kommer ges ut på veckobasis istället.

– Det är en fullspäckad tidning som innehåller allt man älskar med Hollywood. Veckans Nu! ska vara en tidning som man läser för att få lite avkoppling och för att kunna drömma sig bort en stund. Tidningen har dessutom fått en utseendemässig uppfräschning som känns fantastiskt bra, säger tidningens titelansvariga Bella Hansson, i en kommentar.

Veckans Nu blev en del av Hänt-gruppen förra hösten och Tobias Wixström, chefredaktör för Hänt-gruppen, har tidigare kommenterat för Dagens Media att det var ett naturligt steg att slå ihop titlarna.

– De var väldigt likvärdiga och hade nära identiskt innehåll. Det blir tydligare för läsaren, sa han till Dagens Media då.

På frågan om det är var besparingsåtgärd att slå ihop titlarna blev Tobias Wixströms svar nej.

Hanna Frick

Reporter

hanna.frick@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.