Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Hanif Bali: "Vi har försökt att klämma in lite högermusik"

Publicerad: 6 juli 2016, 14:50
Uppdaterad: 6 juli 2016, 15:04

ALMEDALEN 2016. Moderaternas Hanif Bali om vad publiken kan vänta sig av Alliansen under kvällens DJ-Battle – och varför han hoppas på regn.


Ämnen i artikeln:

DJ-battleModeraternaAlliansenAlmedalen

När Alliansen kliver upp på scen under Dagens Medias DJ-Battle på Kallis i Visby ikväll, hoppas Hanif Bali (M) att det ska regna.

– Eftersom att jag inte är den bästa dansaren, skulle jag gärna köra lite på den sexiga looken med vit, lite blöt och genomskinlig skjorta, säger han till Dagens Media.

Annars ser han fram emot kvällen med skräckblandad förtjusning:

– Jag har varit på många av de tidiga DJ-Battlen, då man fortfarande fick vara en riktig dj. Jag har alltid sett fram emot det, eftersom att jag kan dj:a. Nu borde det snarare kallas go-go-dancer-battle, och det gör mig lite nervös. Vad jag ser fram emot mest är såklart att vinna. Jag tror på vinst.

Vad kommer Alliansen göra för att sticka ut ikväll?

– Vi har försökt se till att klämma in lite högermusik, och får se om folk fattar grejen. Annars är det svårt att säga vad som kommer få oss att sticka ut, i och med att vi inte har någon aning om vad regeringen planerar att hitta på. Men vi kommer köra på vår grej och se till att leverera det bästa partyt, och hoppas att folk kommer att uppskatta det.

Blir det några politiska utspel under battlet?

– Inte från vår sida. Det är visserligen inte en dålig idé, och kanske något vi kan ta med oss om vi är med igen något år.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev