Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Han blir marknadschef på Citypaktetet

Publicerad: 3 september 2018, 12:14
Uppdaterad: 3 september 2018, 12:21

Efter Dagens Nyheter – Christian Alvesson blir Citypaketets nya Försäljnings- och marknadschef. Foto: Pressbild

Efter Dagens Nyheter – Christian Alvesson blir Citypaketets nya Försäljnings- och marknadschef.


Ämnen i artikeln:

Citypaketet

Christian Alvesson tar över Citypaketet som Försäljnings- och marknadschef. Den nya chefen kommer närmast från tjänsten som Försäljningschef på Dagens Nyheter men har också tidigare varit produktchef digitalt.

- Jag är väldigt glad för förtroendet och möjligheten att fortsätta utveckla Citypaketet. Det finns en stark vilja från alla parter att växla upp samarbetet framför allt när det gäller digitala paketeringar, kommenterar han.

Johan Hansson är vd på Stampen:

–Christian har under sina år på Dagens Nyheter jobbat nära Citypaketet och varit involverad i bearbetningen av strategiskt viktiga kunder, så han är väl insatt i samtliga verksamheter.

Citypaketets verksamhet kommer dessutom att flyttas in under Bonnier News, för att på ett bättre sätt integreras i den produktutveckling som sker inom Bonnier News och Stampen.

- Integrationen kommer att innebära att vi inom kort kommer kunna erbjuda våra kunder ett bättre produktutbud, framför allt när det gäller digitala köp genom Citypaketet, säger Alexander Lydecker som är styrelseordförande i Citypaketet, och försäljningsdirektör på Bonnier News.

Christian Alvesson:

– Det är mycket på gång som jag verkligen ser fram emot att inom kort kunna presentera för marknaden,  fokus ligger självklart digitalt men vi har också en stark printprodukt som marknaden efterfrågar och som visar fantastisk effekt för våra kunder.

Citypaketet är ett samarbete mellan morgontidningarna Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och Sydsvenskan. Samarbetet inleddes 1994 med en idé om att skapa en mediepaketering för att nå en svårfångad målgrupp: människor i storstäderna. Citypaketet erbjuder annonslösningar digitalt och i print.

Janne Naess

Bildredaktör, fotograf och reporter

janne.naess@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Citypaketet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.