Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medier

Frida Boisen: "Vi brinner för att ge publiken bästa showen någonsin"

Publicerad: 2 juli 2018, 13:37
Uppdaterad: 3 juli 2018, 16:31

Frida Boisen och Özz Nüjen på DJ-Battle-scenen på Kallis. Foto: Alexander Donka

ALMEDALEN 2018. NENT och TV3/Viafree ställer upp i Dagens Medias DJ-battle med profiler som Frida Boisen, Robert Aschberg, Isabel Adrian och Smail.


Ämnen i artikeln:

Almedalen 2018Frida BoisenRobert Aschberg

Svensk lokalmedia möter ett lag från NENT och TV3/Viafree med Frida Boisen i spetsen. Hon har samlat ihop en rad välprofilerade programledarkollegor, som Trolljägarparhästen Robert Aschberg, Hollywoodfrun Isabel Adrian och Paradise Hotel-veteranen Smail.

Programledaren, krönikören och mediechefen Frida Boisen vann förra året, då för Expressens och Dagens Industris lag. För Dagens Media berättar hon att det inte finns några planer på att lämna över drottningtiteln och vinnarpokalen.

– Det var underbart att vinna DJ-battle förra året och få chans att bejaka alla rockstjärnedrömmar under en kväll. Jag ser fram emot att i år få göra detsamma med en stjärnspäckade lineup med min fantastiska programledarkollegor från TV3 och Viafree. Det känns som ett supervinnande lag med grymma ankaret Robban Aschberg, glamorösa Hollywoodfrun Isabel Adrian och Smail, hetast i Almedalen.

Hur taggade är dina lagkompisar?

– Lika stor passion vi på dagarna lägger i fokus på seriösa debatter och livesändningar här i Almedalen, lägger vi på kvällarna att snacka låtlistor för DJ-battle. Vi älskar underhållning! Det är ju definitivt årets fest. Och vi brinner för att ge publiken bästa showen någonsin.

Berätta hur ni tänkt med låtlistan?

– Det är de bästa låtarna, helt enkelt. Jag kan ju inte gå in på några detaljer, men den kommer spraka av kärlek till livet, energi, glädje och feminism.

Vad är bäst med DJ-battle enligt dig?

– DJ-battle har på riktigt gett mig några av de roligaste nätterna i mitt liv. Stämningen är magisk och det är fantastiskt att se så många människor förenas i passion för musik och glädje.

Vilka är dina bästa tips till de som besöker DJ-battle för första gången?

– Det första tipset är ju helt klart att ha en tidig strategi för att skaffa sig ett entréband för det är inte det lättaste. Så fort du är inne har du egentligen lyckats, då är det bara att njuta och ha kul. Mitt tips: stå inte stilla, dansa loss, mingla runt, njut natten lång tillsammans med alla spännande människor på plats. Sist slutade det med att jag bjöd på en aria på en efterfest vid fyrasnåret. Det återstår att se hur det slutar i år. Men först ska vi göra allt för att kämpa för guldet på scen.

Dagens Medias DJ-battle äger rum på onsdag kväll på Kallis i Visby, klockan åtta öppnas dörrarna.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev