Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medier

Expressen lanserar rabattsajt

Publicerad: 17 Maj 2016, 12:07
Uppdaterad: 17 Maj 2016, 12:07

Expressen lanserar ny rabattsida tillsammans med Kampanjjakt.se.


Ämnen i artikeln:

Expressen

Expressen lanserar en ny rabattsajt i samarbete med Kampanjjakt.se. Den nya sajten är en gratistjänst där rabattkoder från en rad olika aktörer kommer att finnas.

– Jag är idag delägare på Kampanjjakt.se och vi har nu sökt efter en ny samarbetspartner. Vi ville nå ut till mediahus och fick kontakt med Expressen som tyckte att vår idé var klockren. Vi kom då överens om att starta en kampanjsajt ihop och den har nu nyligen lanserats, säger Daniel Sisay delägare på Kampanjjakt.se.

Exempel på webb-butiker som kommer finnas på sidan är CDON, Hotels.com och Nelly.

Kampanjjakt.se har funnits sedan 2009.

– Vi kände att vi ville försöka nå ut till en så stor tidning som möjligt och eftersom Aftonbladet sedan innan hade ett liknande projekt var Expressen ett bra alternativ för oss. De har mycket trafik och är en utmärkt plattform för oss, säger Daniel Sisay, och fortsätter:

– Vi siktar på att bli bäst i branschen och vi har med hjälp av våra tidigare erfarenheter från Kampanjjakt chansen att ta in exklusiva samarbeten för större exponering och vi kan på så sätt erbjuda bättre erbjudanden, avslutar han.

Ebba Elfstrand

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.