Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Zlatan gör eget vatten

Publicerad: 23 mars 2015, 06:34
Uppdaterad: 8 mars 2016, 11:59

Zlatan Ibrahimovic släpper egen Vitamin Well-dryck.


Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimovic

Vitamin Well samarbetar med Zlatan sedan december förra året och har hittills gjort en reklamfilm tillsammans med fotbollsstjärnan.

Nu släpper han en egen vitamindryck tillsammans med märket – Vitamen Well Upgrade, med smak av citron och kaktus.

– Att ligga på topp handlar om att hela tiden uppgradera sig själv. Att bli ännu lite bättre och att tro på sig själv. Det gör jag, säger Zlatan Ibrahimovic, i ett pressmeddelande.

Enligt Jonas Pettersson, vd för Vitamin Well, har Zlatan varit involverad i det mesta under framtagandet av drycken.

– Han har varit väldigt engagerad i allt från namn, smak och funktion till etiketten på flaskan, säger han i pressmeddelandet.

Sedan samarbetet med Volvo  förra året har Zlatan Ibrahimovic lånat ut sitt namn till en rad företag och organisationer. Förutom Vitamin Well samarbetar han med FN:s World Food Programme och ska starta ett nytt sportvarumärke tillsammans med Dressmanns ägare.

Sponsringrådgivaren Magnus Berglund tror att Zlatans reklamprojekt är en av förklaringarna till att individsponsring just nu är större än någonsin bland svenska företag.

– Han kan både få fler idrottare att vilja ställa upp, samtidigt som fler företag blir nyfikna på principen att ha individer i reklamen, säger han.

LÄS MER:

I senaste numret av Dagens Media, nummer 5 2015, kan Dagens Medias prenumeranter läsa mer om fördelarna och riskerna med sponsring av individer:

Du som väljer att prenumerera på Dagens Media får tillgång till tidningens artiklar både på papper och digitalt. Här finns info om hur du som prenumerant läser tidningen digitalt.

Kristin Djerf

kristin.djerf@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Zlatan Ibrahimovic

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.