lördag1 april

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Ytterligare branschevents påverkas av coronautbrottet

Publicerad: 12 mars 2020, 15:14

Gyllene Hjulet flyttas till 4 november.

Både Gyllene Hjulet och Årets Dagstidning drabbas av regeringens beslut om att publika evenemang med över 500 personer inte är tillåtna.

Ämnen i artikeln:

Gyllene HjuletÅrets DagstidningCoronaviruset

Madeleine Nilsson

madeleine.nilsson@dagensmedia.se


Igår, onsdag, kom regeringens beslut – publika evenemang med över 500 deltagare är tills vidare inte tillåtna på grund av risken för spridning av coronaviruset.

Dagens Media har tidigare berättat om en rad branschevenemang som ställs in eller flyttas, exempelvis Stockholm Media Week och Next M.

De nya reglerna drabbar även Gyllene Hjulet och Årets Dagstidning. Gyllene Hjulet, som skulle ha hållits 2 april, flyttas nu till 4 november.

Årets Dagstidning kommer att genomföras som planerat 22 april – dock utan publik. Istället ska prisutdelningen sändas i digital form.

– Vinnarna av Årets Dagstidning kommer att avslöjas den 22 april som planerat. Just nu undersöker vi möjligheterna att komprimera seminarieprogrammet och skapa en enklare sändning där vinnarna presenteras och hyllas. Exakt hur vi gör det är inte avgjort i dag. Men hylla vinnarna ska vi, säger Jan Fager, tillförordnad vd på TU – Medier i Sverige, som arrangerar Årets Dagstidning.

LÄS ÄVEN:
Riagalan senareläggs på grund av corona
Next M flyttas fram på grund av corona
Tv-mässan MIPTV ställs in
Corona: Google ställer in sin största konferens
Privata Affärer ställer in läsarresa på grund av coronaviruset 

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev