Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Volvo Ocean Race-uppdrag till PS Communication

Publicerad: 4 juni 2015, 11:37
Uppdaterad: 6 december 2015, 11:59

Som officiell eventbyrå till Volvo Ocean Races målgång i Göteborg ska Ps Communication profilera evenemanget för besökarna.


Ämnen i artikeln:

PS Communication

Om drygt en månad går den världsomspännande seglingstävlingen Volvo Ocean Race i mål i Göteborg. Evenemanget äger rum i Frihamnen i Göteborg och som oficiell eventbyrå för det står PS Communication.

– Det är unikt att målgången i Volvo Ocean Race blir i Göteborg och om ett par veckor öppnar portarna till mållinjen. Det är en stor händelse och hela regionen är laddad till tänderna kring hela evenemanget, säger Patrick Walldén, vd för PS Group, till Dagens Media och fortsätter:

– Jag skulle vilja säga att det här är sommarens största event, i alla fall i Sverige. Det blir ett stort pådrag i Göteborg och det kommer att spilla över på hela landet.

Byrån fick uppdraget efter en upphandling av Göteborg och Co, som ansvarar för planerandet och genomförandet av Volvo Ocean Race Göteborg.

– Vårt uppdrag ifrån Göteborg och Co är att vi ska jobba med hela profileringen av evenemanget och besökarupplevelsen. Det är mycket som ska fungera och man räknar med drygt en halv miljon besökare, säger Patrick Walldén.

Även tidigare har PS Communication haft i uppdrag att arrangera evenemang kring Volvo Ocean Race. Då tävlingen var i Stockholm 2009 var PS Communication också officiell eventbyrå.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

PS Communication

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev