Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Volvo ny storsponsor till Vasaloppet

Publicerad: 3 September 2015, 06:29
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:52

Volkswagen åker ut – nu blir Volvo Vasaloppets nya huvudsponsor.


Ämnen i artikeln:

VasaloppetVolvo

Vasaloppet har sedan 2012 jobbat med Volkswagen som huvudsponsor. Men nu byter Vasaloppet bilmärke – då Volvo blir by huvudsponsor.

"I och med Volvos inträde avslutas samarbetet med Volkswagen", skriver Vasaloppet i ett pressmeddelande.

Volvo har under flera år satsat hårt på att marknadsföra sig under konceptet ”Made by Sweden”. Sponsorskapet av Vasaloppet blir en förlängning på kopplingen till Volvos svenska arv.

– Det känns väldigt spännande att vara tillbaka som huvudsponsor för Vasaloppet. Volvo och Vasaloppet har stark förankring i hela Sverige och båda är på många sätt ”Made by Sweden”. Det här är en möjlighet för Volvo att vara med och bidra till Vasaloppets utveckling och göra de olika arrangemangen än mer attraktiva för deltagarna, säger Jonas Eriksson, sponsor- och eventchef på Volvo Car Sverige, i ett pressmeddelande.

Volvos aktivering kring sponsorskapet ska bland annat bestå av inspirationsaktiviteter, personal- och kundevent, aktivering längs Vasaloppsarenan och kommunikationssamarbeten.

Övriga huvudsponsorer är Stadium, Preem och IBM.

LÄS ÄVEN:

Erik Wisterberg

erik@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VasaloppetVolvo

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.