Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Volvo bjuder på soppa

Publicerad: 30 September 2009, 14:24
Uppdaterad: 6 December 2015, 16:13

Studenterna på Chalmers och Handels i Göteborg kunde stoppa tillbaka lunchpengarna i fickan i dag. Volvo bjöd nämligen tillsammans med Hertz på soppa för att uppmärksamma miljöbilen V50 DRIVe.


Volvos miljöbil V50 DRIVe drar enligt uppgift bara 0,39 liter milen. Alltså blir det en hel del soppa över tänkte gerillabyrån Miami och beslöt sig för att dela ut den till studenter i Göteborgsområdet. Totalt ska 2 000 portioner delas ut.

– Det är grön ärtsoppa som det bjuds på, vilket vi tyckte var passande i sammanhanget. Jag kan ju nämna också att den är tillagad av landslagskocken Mats Nordström, säger Fredrik Olsson, copy på Miami.

Utöver soppa så får studenterna också information om V50 DRIVe och recept på några smakrika soppor som passar en students ekonomi.

Kampanjen ska uppmärksamma att den bränslesnåla miljöbilen nu finns i miljöbilspoolen Volvo Green Car Drive, som startades 2007 tillsammans med biluthyrningsföretaget Hertz.

Henrik Widell

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.