Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Volkswagen väljer Malmö FF

Publicerad: 21 april 2015, 06:04
Uppdaterad: 30 juni 2016, 06:07

Som ett led i bilföretagets satsning på fotbollsklubbar kliver Volkswagen Malmö in som sponsor till Malmö FF.


Volkswagen Malmö blir ny bilpartner till fotbollsklubben Malmö FF. Andra städer där Volkswagens återförsäljare inlett samarbete med fotbollsklubbar är Sundsvall, Östersund och Göteborg.

– Volkswagen engagerar sig mycket i fotboll på internationell nivå, bland annat genom sponsorskap av klubblag men också på vm-nivå. Att våra återförsäljare samarbetar med svenska klubbar ligger väl i linje med det, säger Sten Forsberg, chef för Volkswagen Sverige, i ett pressmeddelande.

Magnus Svensson är Malmö FF:s försäljningschef med inriktning mot företag. I ett pressmeddelande hälsar han Volkswagen välkommen som officiell partner.

– Det är ett oerhört starkt varumärke, både nationellt och internationellt och jag är stolt över att Volkswagen valt att samarbeta med MFF. Nu kör vi, säger han.

I förra veckan gick Volkswagen också ut med att bilföretaget förlänger sponsorskapet av det svenska skidlandslaget med minst tre år.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.