Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag05.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Volkswagen ger bort bilar

Publicerad: 29 Oktober 2014, 11:33
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:24

Bris får fem fyrhjulsdrivna Passat Alltrack.


Ämnen i artikeln:

BrisVolkswagen

Volkswagen och Bris har sedan tidigare ett samarbete – nu utvecklas det, då Bris får fem fyrhjulsdrivna Passat Alltrack. Var och en kommer att placeras i Bris distrikt: Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping och Umeå.

– Det har fungerat väldigt bra. Volkswagen stödjer vårt arbete – bland annat genom att varje år ställa fem bilar till vårt förfogande, säger Kattis Ahlström. I Volkswagen har vi en smidig och engagerad partner. Det värdesätter vi, säger Kattis Ahlström, Bris generalsekreterare, i ett pressmeddelande.

Reklamutrymme – i bland annat dagspress, tidskrifter och tv – som Volkswagen köper men inte har möjlighet att utnyttja får Bris använda istället.

Volkswagen skänker även 50 kronor till Bris för varje såld bilbarnstol.

– Och på tv-monitorerna i våra bilhallar rullar uppmaningar att stödja Bris. Vi ser gärna att vi går vidare och utökar vårt samarbete, säger Annika Stenlund, marknadschef Volkswagen Sverige, i pressmeddelandet.

Simon Andrén

simon.andren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

BrisVolkswagen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.