Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Vizeum är Sveriges snabbaste byrå

Publicerad: 15 augusti 2011, 08:58
Uppdaterad: 6 december 2015, 15:02

Säljbolaget King Street Media genomförde för första gången löpartävlingen Sveriges Snabbaste Byrå. Vinnare blev Vizeum.


Aktiviteten genomfördes som ett event under Midnattsloppet i Stockholm. 50 personer från olika mediebyråer hade anmält sig och totalt sprang 43 personer det en mil långa loppet.

Innan sommaren anordnades dessutom fyra träningstillfällen ute på Djurgården.

– Vi kände att det alltid är så mycket vin- och spritmingel i branschen och ville därför hitta ett annat sätt att aktivera byråerna. Det var ett roligt och socialt event och vi fick mycket positiv respons, säger Alexander Lydecker, delägare i King Street Media, som är säljbolag till Kvällspressen Magasin.

Tävlingen ska upprepas nästa år och Vizeums vinnande lag, Caroline Klang, Karoline Olsson, Mårten Thorslund och Henna Huoviala, får nu en vandringspokal att förvalta tills dess.

– Vi hade räknat med att 25-30 personer skulle anmäla sig, så 50 anmälda är väldigt lyckat.

Pris ska även delas ut till Årets snabbaste man och Årets snabbaste kvinna. Vinnare av Årets snabbaste man blev Maxus Andreas Lifbom som sprang på tiden 39,06. Årets snabbaste kvinna blev Vizeums Henna Huoviala, som sprang milen på 45,39.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News