Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera


Event/sponsring

Vitamin Well sponsrar Nordea Masters

Vitamindrycken Vitamin Well går in som sponsor till golftävlingen Nordea Masters.

Madeleine Nilsson

Redaktör

madeleine@dagensmedia.se


Publicerad: 13 Juli 2011, 06:49
Uppdaterad: 06 December 2015, 15:04

Ämnen i artikeln:

Vitamin Well

Vitamindrycken ska serveras till spelarna vid varje utslagsplats, där Vitamin Well ställer upp kylar, i spelarloungen och drycken finns också till försäljning under tävlingen.

Nordea Masters är en av de största tävlingarna på Europatouren. Förra året besökte drygt 50 000 personer tävlingen. Enligt ett pressmeddelande är det bara British Open som lockar fler åskådare.

– Vi kommer framför allt att satsa på spelarna. När vi var nya på marknaden satsade vi mycket på sampling mot konsument. Nu har vi funnits i tre år och vill ha en bredare exponering, säger Catharina Carlsdotter, marknadschef på Vitamin Well, till dagensmedia.se.

Förutom Nordea som titelsponsor så är Telenor, Pay Ex, SJ, PWC och Volkswagen huvudsponsorer till tävlingen som äger rum på Bro Hof utanför Stockholm 21-24 juli.

Det är första gången som Vitamin Well sponsrar golf, tidigare har det varit segling och tennis.

– Framför allt vill vi stärka vår position hos golfpubliken och spelare. Vi har redan en god kännedom, men vi vill stärka den ytterligare.

Ämnen i artikeln:

Vitamin Well

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Missa ingenting från Dagens Media! Prenumerera på vårt nyhetsbrev helt gratis!

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.