Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Vice firar återkomsten med tysk kebab

Publicerad: 23 Mars 2012, 14:23
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:28

Hipsterbibeln Vice återvänder som månadsmagasin i Sverige. För att hajpa relanseringen anordnar tidningen sin största fest någonsin – och bjuder på äkta tysk döner kebab.


Ämnen i artikeln:

Vice

Vice är ett kontroversiellt mediehus som både ger ut egna tv-dokumentärer och som siktar på att bli en strategisk kommunikationspartner. Men framför allt är varumärket känt för den punkiga gratistidningen Vice Magazine.

I Sverige har tidningen legat på is under en längre tid, men i vår är det nypremiär för Vice Magazine, som återigen ska bli ett månadsmagasin i Norden och Baltikum.

Det firar Vice Norden med en stor fest som hålls på Färgfabriken i Stockholm i morgon.

– Nu är vi på banan igen och då tänkte vi att vi anordnar den största festen vi någonsin gjort, säger Michael Mohn, nordisk vd på Vice.

Festen anordnas tillsammans med partnern Nokia och förutom ett tjugotal artister och DJ:s kör Vice också upp en äkta tysk kebabmakare direkt från Berlin.

– Jag har alltid älskat kebab, men i Stockholm blir den bara sämre och sämre. Världens bästa kebab finns i Berlin och då fick vi idén att köra upp Mustafa som gör vår favoritkebab, säger Michael Mohn och fortsätter:

– Eftersom att det är fest måste vi bjuda på mat, men vi kan ju inte gärna kräva att alla flyger till Berlin. Därför får vi ta kebaben till Stockholm istället.

Vem är den här Mustafa?

– Han är världens bästa kebabdude och har typ en korvmoj som står i Kreuzberg. I Tyskland är han nationalkändis och kör lite tv-reklam. Jag går alltid till Mustafas Gemüsekebap även om det är kö. Nu packar han in kiosken i en lastbil och kör upp till Stockholm så får han och hans fru bo på Berns.

Vice-festen börjar vid 21.00 i morgon och pågår fram till 04.00. Både kebaben och festen är gratis, men för att komma in krävs biljetter.

Läs mer om Vice nordiska bygge i DM Plus.

Se en reklamfilm för Mustafas kebab nedan:

<iframe width="442" height="249" src="http://www.youtube.com/embed/ay898gbNDgg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dante Thomsen

Ämnen i artikeln:

Vice

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.