Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag21.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

"Vi har aldrig fått så bra feedback"

Publicerad: 29 Mars 2012, 08:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:28

Fyra frågor till Joachim Nordlind, försäljningsdirektör på MTG TV, som ihop med byrån Knock är nominerat i kategorierna "Årets event B2B" och "Årets mest kreativa lösning" för kundfesten "Middag hos TV3".


– Det är såklart superkul. Vi är stolta och glada för att ha arrangerat något för branschen som bevisligen blev väldigt uppskattat.

Hur kom ni på den här idén?

– Vi hade en tydligt brief kopplad till vår payoff "Starka känslor, starka karaktärer", som genom en kreativ och bra dialog med Knock resulterade i det här förslaget.

– Hela eventet skulle vara en varumärkesupplevelse av TV3 på ett personligt, nära och annorlunda sätt. Med lite justeringar under arbetets gång landade vi i "Middag hos TV3".

Vilken respons fick ni från deltagarna?

– Det var en otroligt härlig stämning när alla sammanstrålade igen inne i stan från sina respektive middagar, och det var primärt inte på grund av de goda vinerna, utan för att alla upplevt ett unikt socialt experiment. Vi har nog aldrig fått så bra feedback från våra gäster.

Hur fick ni medarbetarna att gå med på att låta gästerna komma hem till dem på middag?

– Vi har engagerade, duktiga och lojala medarbetare som givetvis frivilligt ville bjuda hem våra samarbetspartners. Vi fick fler erbjudanden från anställda att öppna sina hem än vad vi behövde för att placera ut våra gäster.

Gör ni samma fest i år, eller blir det något annat?

– Vårt mål är så klart alltid att överraska och göra saker på ett annorlunda sätt. Vi får se vad det blir nästa gång.

Fredrik Svedjetun

Chefredaktör och ansvarig utgivare

fredrik@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.