Vattenfall förlänger sponsoravtal

Även i fortsättningen kommer Vattenfalls logotyp synas på skidlandslaget. I dag blev det klart att samarbetet mellan Vattenfall och Svenska Skidförbundet förlängs.

I år firar Vattenfall och Svenska Skidförbundet 20-årsjubileum som samarbetspartners. I dag blev det också klart att avtalet förlängs fram till säsongen 2016/2017.

– Vi är långsiktiga i vårt samarbete med Svenska Skidförbundet och med avtalet klart kan vi blicka fram mot nästa skidsäsong, det vill säga efter skid-VM i Falun, säger Annika Bränning, sportchef på Vattenfall, i ett pressmeddelande.

Avtalet innebär alltså att Vattenfall fortsätter som huvudsponsor till skidförbundet. Barn- och ungdomsprojekten som bolaget har gjort tillsammans med skidförbundet kommer också att fortsätta.

– Jag är glad att vi förlänger avtalet med Vattenfall. Det är mycket positivt för Svenska Skidförbundet och är ytterligare ett bevis på vårt långvariga samarbete som resulterat i fantastiska framgångar för våra landslag och även hjälpt oss få fler att upptäcka nyttan och glädjen med att aktivera sig på snö, säger Niklas Carlsson, förbundsdirektör för Svenska Skidförbundet, i ett pressmeddelande.

Publicerad 2015-02-12 07.55Uppdaterad 2015-12-06 12.13

Ämnen i artikeln:

Dela artikeln: