Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
SökJust nu kan du uppleva tekniska problem på dagensmedia.se. Vi jobbar för fullt med att åtgärda dessa!

Event/sponsring

Vattenfall är årets sportsponsor

Publicerad: 30 November 2012, 14:11
Uppdaterad: 6 December 2015, 14:02

Vattenfall åtsågs i dag till årets sportsponsor av nätverkskonferensen Sport & Pengar.


Ämnen i artikeln:

Vattenfall

Linus Almqvist, chef för varumärkeskommunikation och sponsring på Vattenfall, var i dag på plats för att ta emot priset för årets sportsponsor på business-to-business-konferensen Sport & Pengar.

– Det känns jätteroligt. Jag hoppas att vi har gjort något värdefullt inte bara för sportvärlden i Sverige utan även för kommande generationer inom idrott genom att stimulera nya talanger, säger han till dagensmedia.se.

Vattenfall sponsrar bland annat vintersport. Bolaget är sedan 1994 sponsor till Svenska Skidförbundet och sedan 2010 sponsor till Internationella Skidförbundet, och det är detta jobb som Linus Almqvist tror ligger till grund för att företaget nu får ta emot priset fär årets sportsponsor.

Vad innebär priset för er?

– Det här innebär att vi får en dunk i ryggen. Det är en konfirmation på att vi har jobbat med rätt saker.  Det är ju någon utifrån som uppmärksammar att vi gör något bra.

Hur ser planerna för ert framtida arbete ut?

– Vi kommer att fortsätta som tidigare och försöker hela tiden lära oss att addera någonting nytt. Förra året adderade vi en digital skidapp. Nu får vi se vad det blir den här säsongen. I år försöker vi integrera olika typer av erbjudanden med våra sponsorater.

Vattenfall vann priset i konkurrens med Swedbank, Volkswagen och Scandic.

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


Ämnen i artikeln:

Vattenfall

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev