måndag6 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Välkommen till Mediedagen!

Publicerad: 24 augusti 2018, 12:17
Uppdaterad: 24 augusti 2018, 12:17

Marie Wedin, Coop, Jens Welin, DDB och Linda Wetterborg, Telenor, är några av talarna när Dagens Media arrangerar Mediedagen den 24 oktober på At Six i Stockholm.

Lyssna till talare som Coops Marie Wedin, DDB:s Jens Welin och Telenors Linda Wetterborg.

Ämnen i artikeln:

Mediedagen

För tolfte året i rad arrangerar Dagens Media Mediedagen – ett event där vi lyfter det bästa av vårt redaktionella innehåll till en livescen och samlar branschen för att diskutera de hetaste frågorna inom marknadsföring och medieköp. 

Det är med varumärket allt börjar – och slutar. Hur skapar du ett varumärke som är attraktivt, håller över tid och går igenom till konsumenten? Idag har vi oändliga möjligheter att kommunicera allt vårt varumärke står för och hur våra produkter och tjänster hjälper konsumenten, men hur gör vi det på bästa sätt? Hur får vi den nya tekniken att jobba till vår fördel och hur behåller vi den långsiktiga planen och det kreativa drivet då vi jagar snabba resultat och utforskar nya kanaler?  

Det är några av de frågor som vi fokuserar på under Mediedagen 2018.

Besökarna får bland annat lyssna till Arash Gilan, vd på Viva Media, som ska prata om hur blockchain kan revolutionera marknadsföringen.

Dessutom diskuterar en panel bestående av Telenors Linda Wetterborg, TUI:s Anna Leastadius och Samsungs Karl-Oskar Tjernström hur man ökar värdet av sina teknikinvesteringar, hur man lockar rätt kompetens och ledarskap i en digital värld.

Vi får även lyssna till Coops marknadschef Marie Wedin som ska berätta om hur dagligvarukedjan blev Sveriges mest hållbara varumärke, och DDB:s Andreas Dahlqvist och Jens Welin delar med sig av exempel och diskuterar vad som krävs reklam- och mediemässigt för att skapa genomslag i populärkulturen.

Detta och mycket mer sker under Mediedagen den 24 oktober på At Six i Stockholm.

Mediedagens moderatorer är Madeleine Nilsson, tf chefredaktör på Dagens Media, och Axel Andén, chefredaktör på Medievärlden.

Här kan du anmäla dig.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev