Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

TV4-vädret sponsras av Resurs Bank

Publicerad: 10 April 2013, 12:51
Uppdaterad: 6 December 2015, 13:49

Resurs Bank vill genom sponsring av vädret på TV4 sätta sig själva på den nationella (väder)kartan.


Måndagen den 15 april sjösätts Resurs Banks stora satsning på vädersponsorskap i TV4 med syfte att öka kännedomen om banken i Sverige. Resurs Bank är moderbolag till kortföretaget Supreme Card som tidigare sponsrade TV4:s vädersändningar.

– Vi är en relativt liten nischbank, men en hungrig sådan. Sponsorskapet för TV4-vädret är en kännedomssatsning för oss som litet varumärke, säger Olof Engvall, kommunikationschef på Resurs bank, till Dagens Media

Sponsorsatsningen innebär att Resurs Bank kommer synas i TV4:s nationella nyhetssändningar sex gånger om dagen, alla dagar i veckan under resten av året.

– Vi är mycket nöjda och glada att Supreme Cards stora sponsorsatsning på TV4-vädret lyckats så bra. Det ska bli väldigt spännande att följa Resurs Banks resa, säger John Sjölund, försäljningschef koncept TV4-Gruppen, i ett pressmeddelande.

Den nya väderfilmen har producerats i samarbete med produktionsbolaget Bond Street. I samband med vädersändningarna kommer ett par olika filmer att varvas under året, den första filmen utspelar sig i en luftballong över Skåne.

Frida Wickberg

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.