Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Tilde de Paula leder 100-wattaren

Publicerad: 11 November 2015, 09:30
Uppdaterad: 6 December 2015, 20:22

TV4-profilen Tilde de Paula Eby leder prisutdelningen för årets 100-wattare.


Ämnen i artikeln:

100-wattaren

Nu står det klart att TV4-profilen Tilde de Paula Eby är årets konferencier på 100-wattaren den 4 december.

– Jag ser verkligen fram emot att få möta reklambranschen på en lång och lyxig lunch där vi uppmärksammar många människors hårda arbete. Och där vi framförallt hyllar de bästa i en kreativ och utmanande bransch, säger Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.

Ulf Hermansson Samell, utbildnings- och eventchef på Sveriges Annonsörer, säger att han är säker på att Tilde de Paula Eby kommer göra en utmärkt insats på den kommande prisutdelningen.

– Hon har precis det som en 100-wattskonferencier behöver för hylla kommunikation som fungerar; en professionell omtyckt programledare med stor erfarenhet av att livesänt jobba med en ämnesbredd på både ett empatiskt och underhållande sätt, säger Ulf Hermansson i pressmeddelandet.

Tilde de Paula Eby är ständigt aktuell som programledare för ”Nyhetsmorgon” och just nu leder hon även ”Hela Sverige Bakar”.

100-wattarens prisutdelning byter i år format från kvällsgala till dagsfest med finlunch och äger rum fredagen den 4 december på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Läs även:

De kan vinna 100-wattare

Här är juryn i 100-wattaren

"Livet är väldigt bra just nu"

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

100-wattaren

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.