Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Tele2 livesänder under Apples lanseringsevent

Publicerad: 9 September 2014, 10:52
Uppdaterad: 6 December 2015, 12:29

Tele2 sänder live från butiken i centrala Stockholm under Apples event.


Ämnen i artikeln:

Tele2

Ikväll väntas Apple presentera två nya modeller av Iphone 6 under sitt traditionella produktlanseringsevent "Apple Special Event" i San Francisco.

Tele2 i Sverige kör Applevaka och livesänder under eventet från Tele2-butiken på Kungsgatan i Stockholm, med start klockan 18.30.

Sändningen kommer att ledas av journalisten Fredrik Birging. Dessutom medverkar Björn Lindberg, nät- och täckningsexpert, Anders Elmby, smartphoneexpert på Tele2 och Julia Skott, frilansjournalist och bloggare. Tanken är att diskutera nyheterna ur ett svenskt perspektiv.

– Vi känner att vi vill ta ett nytt grepp kring rapporteringen och göra det på ett annorlunda sätt. Vi kommer fokusera på nyttan för våra kunder och hitta en annan vinkel är att vara upprepa vad de säger på eventet, säger Karl Skoog, marknadschef för Tele2 Business till Dagens Media.

Sändningen kan ses på Tele2:s sajt Betterbusiness och riktar sig främst till företagsmarknaden.

– Det är vår egen kanal som vi riktar till företagare. Vi vill driva trafik till den och skapa uppmärksamhet kring kanalen också. Vi livesänder från butiken för att skapa buzz kring våra butiker.

Tele2 har inte rättigheter att visa något från Apples egen livesändning.

Ylva Larsson

ylva.larsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Tele2

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.