Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Event/sponsring

Tele2 firar Iphone-släpp

Publicerad: 27 september 2012, 07:43
Uppdaterad: 6 december 2015, 14:10

I kväll släpps Iphone 5. I samband med detta anordnar Tele2 ett event för sina företagskunder i sin butik på Kungsgatan i Stockholm.

Ämnen i artikeln:

Tele2

EH

Elin Hanspers

elin.hanspers@dagensmedia.se


I natt är det officiell säljstart för Apples Iphone 5. För att uppmärksamma detta öppnar Tele2 dörrarna till sin butik på Kungsgatan, men bara för sina företagskunder.

– Kungsgatan kommer att bubbla ikväll. Vi ville göra något speciellt för företagare. Så då använder vi butiken för att få till något exklusivt med härlig stämning, säger Karl Skoog, marknadschef för Tele2 Business, till dagensmedia.se.

Både representanter från Tele2 och Apple kommer att vara på plats och även mobilitetsexperten Andreas Sjöström från Sogeti kommer vara närvarande för svara på frågor kring appar.

– Vi kommer att fylla butiken. Vi har fått en riktigt bra respons. Kvällens event genomförs dels för att företagare ska få upp ögonen för butiken och dels för att detta är en stark produktlansering, säger Karl Skoog.

Kommer ni att genomför fler dylika event för företag?

– Det kommer vi säkerligen att göra. Relationsmarknadsföring är viktigt. VI har ett 40-tal butiker och expanderar, så vi behöver göra det.

Hur kommer er marknadsföring kring Iphone5 att se ut?

– Vi har fått strikta förhållningsregler från Apple, så jag kan inte gå in på det just nu.

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev