Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Team Sportia tar över Lidingöloppet

Publicerad: 28 September 2015, 05:34
Uppdaterad: 6 December 2015, 11:50

Sportkedjan tar över som huvudsponsor till världens största terränglopp.


Ämnen i artikeln:

Team Sportia

I somras meddelade Team Sportia att man gick in som huvudsponsor för Lidingöloppets Vårhelg. Nu har samarbetet utökats till att även omfatta det prestigefyllda huvudloppet.

- Att jobba med Lidingöloppet öppnar många spännande möjligheter för oss och vi räknar med att kunna göra mycket kul framöver. Inte minst sådant som kommer att gynna våra kunder i sin ambition att utvecklas som löpare. Dessutom är många av våra handlare väldigt entusiastiska över samarbetet, så Lidingöloppet kommer säkerligen att synas och aktiveras på alla möjliga sätt lokalt under året. Håll ögonen öppna, säger Christine Sandstedt, reklamchef på Team Sportia, i ett pressmeddelande.

Team Sportia är en kedja bestående av ett nittiotal lokala sporthandlare som tillsammans omsätter drygt 2 miljarder kronor exklusive moms. Sedan 2010 är kedjan även huvudsponsor för En Svensk Klassiker.

Avtalet börjar gälla idag och sträcker sig över fem år.

Frida Nygren

frida.nygren@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Team Sportia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.