Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

söndag13.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Event/sponsring

Team Sportia sponsrar Västkusten Runt

Publicerad: 30 mars 2015, 04:23
Uppdaterad: 6 december 2015, 12:03

Team Sportia är huvudpartner till En svensk klassiker. Nu kliver sportkedjan också in som huvudsponsor i två cykeltävlingar.


Ämnen i artikeln:

Team Sportia

Team Sportia vill stärka sin position inom cykel- och motionslopp i Sverige. Därför kliver nu sportkedjan om som huvudsponsor till Västkusten Runt och Hisingen Runt.

– Det är en signal att Västsverige är en viktig cykelmarknad som vi ämnar dominera även i framtiden, säger Jonas Hellentin, sponsoransvarig på Team Sportia, i ett pressmeddelande.

Sedan 2006 har Team Sportia varit officiell butik på Vätternrundan. De är också huvudpartner till En svensk klassiker, som består av Vätternrundan, Vansbrosimningen, Lidingöloppet, Engelbrektsloppet och Vasaloppet.

– Vi jobbar starkt med att befästa vår position mot den engagerade motionsloppsutövaren som i dag springer, cyklar, åker skidor och simmar på en nivå som får anses som mycket seriös, säger Jonas Hellting och fortsätter:

– Med vår lokala spridning i landet och vår nischade Klassikerbutik på nätet finns vi i dag där utövarna finns med rätt sortiment, kunskap och service.

Peter Arvidsson är butikschef för den Team Sportia-butik som ska byggas upp på Västkusten Runt och Hisingen Runt.

– I dagsläget är vi marknadsledande på eventbutiker i storformat. Vi har en stor organisation med kompetent bemanning på plats, stort butikstält, cykelservice och erfarenhet från över tio års närvaro på de stora motionsloppen, säger han och fortsätter:

– Vi vet vad cyklisten behöver och det kommer innebära en stor trygghet för såväl deltagare som organisation för att tävlingen ska flyta på bra och uppfattas som ett professionellt arrangemang.

Andreas Gabrielsson

andreas.gabrielsson@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Team Sportia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.